Festmagere fik handicapprisen i Kolding

Først fik socialpædagog ved Ungdomskollegiet i Kolding, Vinnie Vinding, en idé. Derefter præsenterede hun den for bestyreren på Diskotek Crazy Daisy i Kolding, Tino Jørgensen, som syntes, at det var en rigtig god idé. Nu har de i fællesskab modtaget Kolding Kommunes handicappris 2012.

Vinnie Vinding arbejder til dagligt med unge udviklingshæmmede, og gennem dem havde hun erfaret, at de fleste af dem ønsker at leve et helt almindeligt liv som alle andre unge mennesker – incl. en bytur på diskotek i ny og næ.

Tino Jørgensen var omgående med på ideen, og de to planlagde i fællesskab fire aftner på Crazy Daisy i løbet af 2012 – den sidste er på fredag, og det har været en kæmpe succes.

De unge mennesker – mellem 100 og 150 hver gang – er meget begejstrede. De nyder, at det er lukkede arrangementer, hvor de møder ligesindede, og de nyder et fantastisk personale på Crazy Daisy, som ligefrem står i kø for at få vagter de pågældende aftener.

Ifølge de unge mennesker, så giver personalet "den hele armen", som det hedder på nudansk, og modsat beretter Tino Jørgensen om, at både han og diskotekets personale får rigtig meget mentalt ud af aftenerne. De mange glade ansigter giver stor tilfredshed og motivation hos ham og de ansatte.

Vinnie Vinding og Tino Jørgensen har allerede planlagt fire nye diskoteksaftener for de udviklingshæmmede i 2013.

 

Dagens Gossip