Fik barn med en mand, hun aldrig havde mødt: Nu er de kærester

Moderne familiesammensætninger er efterhånden et kalejdoskop af mulige konstellationer.

Men et australsk par er måske endda lige det mere specielt. Aminah Hart havde mistet to børn på grund af en genetisk sygdom.

Derfor var en anonym sæddoner hendes sidste mulighed for at få et raskt barn, skriver ABC Australien.

Ud af fem mulige donorer stod en øverst på ønskelisten.

Det var en kvægavler fra Phillip Island, som beskrev sig selv som sund og rask. Og da den lille pige Leila kom til verden, tog både hendes og moderens skæbne en uventet drejning.

Aminah Hart blev nysgerrig efter, hvem sæddonoren mon var. Med hjælp fra sin mor fik hun opsporet ham. Han hed Scott Anderson.

“Min mor sagde, ‘Hvorfor tager du ikke bare derop? Her er adressen.’ Jeg sagde, ‘Mor, det kan jeg ikke bare. Det er en donor, du kan ikke bare møde op ved hans dør og sige hej’. Og så ansøgte jeg om at få hans identitet via registret,” forklarer Aminah Hart.

På den måde kunne hun sende ham en email med billedet af deres fælles datter.

De mødte hinanden med ængstelse, men det gik godt. Og derefter blev møderne flere og flere.

“Min veninde var hjemme fra London, og jeg tog hen for at se hende og sagde, at jeg troede, jeg var forelsket i Leilas far,” forklarer Aminah Hart.

Og Scott Anderson var også lidt lun på sin datters mor - selvom han troede, hun var alt for god til ham. Men det blev til kysseri på Aminah Harts opfordring.

Nu har parret været kærester i flere år.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip