Filmstjernes familie efter dødsfald: Et uheld

Tidligere på ugen blev halvsøsteren til filmstjernen Drew Barrymore, Jessica Barrymore, fundet død i en indkørsel med piller, vodka og stoffer i bilen. Nu fortæller broren til Jessica om søsterens død.

Dødsårsagen er endnu ikke afklaret, men broren, John Barrymore, fortæller til New York Daily News, at han mener, at der er tale om et uheld med at blande alkohol og piller og altså ikke et selvmord.

- Mit gæt er, at det var alkoholen og pillerne der tog hendes liv, ligesom det skete med Heath Ledger, siger John Barrymore med henvisning til Hollywoodstjernen der døde af en overdosis i 2008.

- Jeg har meget svært ved at tro, at hun skulle have taget sit eget liv. Hun var en glad sjæl, fortæller John Barrymore.

Filmstjernen og det tidligere medlem af Charlies Angels, Drew Barrymore, havde ikke et særligt tæt forhold med sin halvsøster, men udtalte kort efter dødsfaldet, at hun ønskede søsteren og hendes familie fred i sådan en svær tid.

De to halvsøstre har kun mødt hinanden to gange. Begge gange var i forbindelse med deres fars død, og halvbroren John forstår, at Drew har distanceret sig fra resten af familien.

- Jeg forstår godt, at Drew kan være bange for sin familie, hendes forældre var rimelig farlige at være omkring, siger John Barrymore.

En hentydning til de mange problemer Drew Barrymore havde med sine forældre i løbet af barndommen, hvor hun til sidst endte med at gå i retten mod dem for at fratvinge dem forældremyndigheden i en alder af 15 år.

Newspaq

 

Dagens Gossip