Finn Nørbygaard og Jette Torp skal hjælpe hospitalsklovnene

Salget til Musik & Fis 2 søndag den 10. november på Kolding Teater tegner lovende.

To af landets mest populære kunstnere, Finn Nørbygaard og Jette Torp, skal være med til at skaffe penge til driften af de fire hospitalsklovne på Kolding Teater. Det sker med showet Musik & Fis 2.

Finn Nørbygaard & Jette Torp: Tilbage med Musik & Fis efter 20 år

Det er Foreningen Hospitalsklovne-Kolding, der står bag showet med de to entertainere. Foreningen satser mange penge, men allerede nu ser det ud til, at de kommer hjem igen – godt og vel endda. Billetsalget ser nemlig lovende ud, idet der er solgt omkring 65 procent af de knap 800 pladser, der er til rådighed i teatersalen.

- Det handler kort og godt om, at indtægterne skal være større end udgifterne. Mere kompliceret er regnestykket ikke, lyder det fra formanden for Hospitalsklovne-Kolding, Geert Madsen, der godt vil afsløre, at der er nye tilsvarende tiltag på vej, hvis Musik & Fis 2 bliver den ventede publikumsmæssige og økonomiske succes.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

- Det er ingen hemmelighed, at det koster kassen at hente Finn Nørbygaard, Jette Torp og et stort orkester til Kolding Teater. Vi ved imidlertid fra vores to shows med City Singler, at koldingenserne gerne vil købe billetter for på den måde at støtte vores arbejde med hospitalsklovnene. Og de er om nogen med til at give børnene lidt ekstra glæde i en ofte trist hverdag, for ingen – børn som voksne – synes det er særlig sjovt at være indlagt, fortæller Geert Madsen.

Læs også: Kolding-designer får Pia Kjærsgaard og Peter Skaarup til at gå catwalk

Hvert år kommer omkring 9.300 børn i kontant med børneafdelingen. Mange af dem bliver indlagt, og de får så glæde af hospitalsklovnene Fru, Ib, Frk. Lakrids, Theodor og Gummitud. Men det er ikke uden omkostninger at have fire hospitalsklovne på arbejde, og derfor må foreningen bag klovneordningen hele tiden sørge for, at der er penge i kassen til lønningerne.

- Naturligvis ryster man lidt på hånden, når man underskriver en kontrakt, der påfører foreningen en udgift på mellem 100.000 og 150.000 kroner. Vi har dog troen på, at Musik & Fis 2 nok skal tiltrække sig så stor opmærksomhed, at det ender med et tilfredsstillende billetsalg, slutter Geert Madsen.

Billetter til Musik & Fis 2 kan købes via Koldingbilletten.

 

Dagens Gossip