Fire byrådsmedlemmer ekskluderet af Venstre i Fredericia

Bestyrelsen for Venstre i Fredericia besluttede i aftes at ekskludere Hanne Lumby, Kenny Bruun Olsen, Børge Larsen og Peder Hvejsel af Venstre. Bestyrelsen mener, at de har handlet direkte i strid med bestyrelsens beslutning på mødet den 6. januar 2013 og imod Venstres interesser.

De fire byrådsmedlemmer havde mulighed for at omgøre deres beslutning om eksklusion af borgmester Thomas Banke og acceptere ham som medlem af Venstres byrådsgruppe. Det har de dog ikke ønsket at gøre.

- Det er en trist dag, hvor bestyrelsen er nødt til at ekskludere fire byrådsmedlemmer af partiet, siger formand for Venstre i Fredericia, Jakob Ladingkær.

Jakob Ladingkær deltog ikke i behandlingen af eksklusionerne, da hans ægteskab til byrådsmedlem Pernelle Jensen (V) muligvis kunne medføre, at han var inhabil.

Eksklusionen af de fire byrådsmedlemmer betyder, at der nu reelt set kun er et Venstre medlem tilbage i Fredericia byråd, så det er nu op til Pernelle Jensen, om hun vil omgøre beslutningen om at ekskludere Thomas Banke og byde ham velkommen i gruppen igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip