Fire fængslet for kølledrab på 58-årig i Gunderup

Tre mænd og en kvinde er søndag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Hjørring for at have tæsket en 58-årig mand ihjel med rå køllevold i Gunderup syd for Aalborg, oplyser anklager Karina Skou til Ritzau.

De fire er sigtet for "i forening med flere slag i hovedet og på kroppen at have dræbt den 58-årige med et baseball-bat og en trækæp" omkring klokken 12.50 lørdag.

Dommeren mente kun, at der var begrundet mistanke for vold med døden til følge mod de fire personer.

Det drejer sig om en 52-årig kvinde og tre mænd på henholdsvis 39, 39 og 32 år. Da politiet ankom til gerningsstedet blev en 39-årig mand først anholdt. Senere lørdag blev de resterende tre anholdt.

En kvinde og to mænd var til stede i grundlovsforhøret, mens den fjerde var for uligevægtig til at møde op. De tre til stede nægtede sig alle skyldige, og den ene har kæret fængslingen til landsretten.

Den 58-årige mand blev lørdag fundet dræbt på sin adresse på Oppelstrupvej i Gunderup syd for Aalborg.

Lars Nørskov Jørgensen oplyste tidligere til Ritzau, at den 39-årige først anholdte mand i sagen blev fundet på gaden med blod på tøjet, efter at vidner havde slået alarm.

Den 58-årige mand har angiveligt haft besøg af et "tæskehold" for tre-fire år siden ifølge TV2 Nord, der har været i kontakt med flere borgere fra lokalområdet.

Personerne gik dengang rundt foran den dræbtes hus og bankede på ruderne med køller.

Politihunde har eftersøgt området for beviser i sagen. Kriminalteknikere og retsmedicinere har været tilkaldt og arbejdet på stedet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip