Fire frygtes dræbt efter helikopterstyrt

Ifølge en talsmand fra politiet blev 14 personer efter ulykken hentet i kystvagtens redningshelikopter og bragt til en nødlandingsbane, der bruges ved ulykkestilfælde. De forulykkede er efterfølgende bragt på hospitalet.

Det er endnu uklart, hvad deres tilstand er, men ifølge Sky News var otte af personerne fra helikopterstyrtet selv i stand til at gå ud af redningshelikopteren. En talsperson fra Kystvagten fastslår imidlertid, at ingen personer er sluppet for knubs.

»De involverede har forskellige grader af kvæstelser, men ingen overlevende har undgået skrammer,« lyder det.

De savnede fire personer, der også var om bord på helikopteren, blev efter ulykken eftersøgt af en helikopter, to redningsbåde, en færge, en fragtbåd og en båd til laksetransport.

Den forulykkede helikopter, der var fra det canadiske selskab CHC Helicopter, blev brugt til at transportere folk til og fra olieboreplatforme i Nordsøen.

Vragdelene af helikopteren blev fundet i adskillige stykker. Det er endnu uklart, hvad årsagen til styrtet var, men en af de overlevende fortæller til The Guardian, at helikopteren pludselige bare mistede motorkraften og styrtede lodret ned.

 

Dagens Gossip