Fire NATO-ansatte mister livet i flystyrt

»Årsagen til styrtet undersøges fortsat, men de indledende meldinger indikerer, at der ikke var fjendtlig aktivitet i området, da styrtet fandt sted, lyder det i en melding fra NATO ifølge nyhedsbureauet AFP

Hovedparten af de internationale soldater i det sydlige Afghanistan er amerikanere, men nationaliteten på de omkomne er fortsat ukendt. Dog oplyser Hærens Operative Kommando til tv2.dk, at der ikke er tale om danskere.

Taleban annoncerede tidligere lørdag begyndelsen på den årlige »forårsoffensiv« med trusler om angreb over hele det uroplagede land, men Taleban har ikke taget ansvaret for et eventuelt angreb på NATO-flyet.

Flystyrt hører ikke til sjældenhederne i Afghanistan, og tidligere på måneden mistede to amerikanske soldater livet, da en helikopter styrtede ned i den østlige del af landet. I marts kostede et helikopterstyrt under en voldsom regnstorm fem amerikanske soldater livet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip