Fire naturbrande kan være påsat - politiet søger vidner

Fire forskellige naturbrande i området omkring Kruså og Padborg bliver i øjeblikket efterforsket af lokalpolitiet i Aabenraa. Det drejer sig om fire mindre brande i henholdsvis Kelstrup Plantage, Frøslev Plantage og i Kiskelund Plantage.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ved brandene i henholdsvis Kelstrup Plantage og de to brande i Frøslev Plantage har politiet fundet spor, der kunne tyde på, at brandene kan være påsat. De tre brande er opstået i tidsrummet mellem kl. 17 og kl. 20, mens den ene af brandene i Frøslev Plantage er opstået om formiddagen.

Ved den seneste brand, i Kiskelund Plantage, blev fundet en mindre kasse og et par poser, som politiet i første omgang frygtede kunne indeholde noget sprængfarligt materiale. For en sikkerheds skyld valgte politiet at afspærre området og tilkalde bomberydderne fra Skive Kaserne. Bomberydderne fik undersøgt tingene og kunne heldigvis konstatere, at der kun var tale om ufarligt byggeaffald, som var efterladt i skoven.

Det er for tidligt endnu at pege på enkeltpersoner, men politiet vil ikke udelukke, at der skal søges efter en gerningsmand i lokalområdet. Derfor opfordrer politiet alle, der færdes i skovene, til at holde øjnene åbne og til at kontakte politiet med oplysninger om ting eller personer, man mener kan have interesse for sagen.

 

Dagens Gossip