Fireårig husker sit tidligere liv med stjernerne: “Jeg vil hjem til Hollywood”

18/06/2014 10:48

Ninna Andreasen

Nyheder
Først tænkte Ryans forældre ikke nærmere over deres fireårige søns mareridt. Han vågnede midt om natten og sagde, at han ikke kunne trække vejret. “Han sagde, at da han var i Hollywood eksploderede hans hjerte,” skriver Jim Tucker i sin bog Return to Life: Extraordinary Cases of Children Who Remember Pas Lives. Det skriver The Epoch Times. Han forsker i tilfælde af reinkarnation. Læs også: Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben Ryans mor kontaktede Dr. Tucker for at hjælpe den oprevne dreng. Hun fandt nogle bøger om Hollywood på biblioteket for at se, om Ryan kunne genkende noget. I en af bøgerne var et billede fra en film fra 1932. “Hey, mor, det er George. Vi fik taget billedet sammen. Og mor, den fyr er mig. Jeg fandt mig,” skulle drengen angiveligt have sagt til sin lamslåede mor. Manden George, som Ryan identificerede, var George Raft. Han var skuespiller i gansterfilm i 1930’erne og 40’erne. Den mand, som Ryan havde udpeget som sig selv, var ikke nævnt i bogen, med Jim Tucker fandt efterfølgende ud af, at han var Marty Martyn. Jeg vil blive i denne familie Martyn havde en mindre rolle i en film, som den fireårige Ryan kunne huske en scene fra. Jim Tucker arrangerede senere, at den fireårige kunne møde Marty Martyns datter. Han var reserveret ved mødet og sagde bagefter: “Samme ansigt, men hun ventede ikke på mig. Hun har forandre sig. Hendes energi har forandret sig. Jeg vil ikke tilbage. Jeg vil hellere beholde denne her familie.” Ifølge Jim Tucker kommer de reinkarnerede børn ofte tilbage, fordi de døde under voldsomme omstændigheder. “Ryan sagde, at grunden til, at han var nødt til at komme tilbage, var, at han ikke var nok sammen med sin familie i hans tidligere liv. Han arbejdede så meget, at han glemte, kærlighed var det vigtigste, skriver Jim Tucker.

Mest læste i dag

Først tænkte Ryans forældre ikke nærmere over deres fireårige søns mareridt.

Han vågnede midt om natten og sagde, at han ikke kunne trække vejret.

“Han sagde, at da han var i Hollywood eksploderede hans hjerte,” skriver Jim Tucker i sin bog Return to Life: Extraordinary Cases of Children Who Remember Pas Lives.

Det skriver The Epoch Times.

Han forsker i tilfælde af reinkarnation.

Læs også: Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

Ryans mor kontaktede Dr. Tucker for at hjælpe den oprevne dreng. Hun fandt nogle bøger om Hollywood på biblioteket for at se, om Ryan kunne genkende noget.

I en af bøgerne var et billede fra en film fra 1932.

“Hey, mor, det er George. Vi fik taget billedet sammen. Og mor, den fyr er mig. Jeg fandt mig,” skulle drengen angiveligt have sagt til sin lamslåede mor.

Manden George, som Ryan identificerede, var George Raft. Han var skuespiller i gansterfilm i 1930’erne og 40’erne. Den mand, som Ryan havde udpeget som sig selv, var ikke nævnt i bogen, med Jim Tucker fandt efterfølgende ud af, at han var Marty Martyn.

Jeg vil blive i denne familie
Martyn havde en mindre rolle i en film, som den fireårige Ryan kunne huske en scene fra.

Jim Tucker arrangerede senere, at den fireårige kunne møde Marty Martyns datter.

Han var reserveret ved mødet og sagde bagefter: “Samme ansigt, men hun ventede ikke på mig. Hun har forandre sig. Hendes energi har forandret sig. Jeg vil ikke tilbage. Jeg vil hellere beholde denne her familie.”

Ifølge Jim Tucker kommer de reinkarnerede børn ofte tilbage, fordi de døde under voldsomme omstændigheder.

“Ryan sagde, at grunden til, at han var nødt til at komme tilbage, var, at han ikke var nok sammen med sin familie i hans tidligere liv. Han arbejdede så meget, at han glemte, kærlighed var det vigtigste, skriver Jim Tucker.