First Class biografoplevelse i Aarhus

CinemaxX Aarhus har fået tre nye sale og CinemaxX introducerer ved denne lejlighed et helt nyt biografkoncept. For første gang i Danmark kan du nu få dine filmoplevelser på ’First Class’.

Hos CinemaxX betyder ’First Class’ først og fremmest komfort. I den specielle sal er der få, men til gengæld store bløde luksusstole med benstøtte og et lille bord til drikkevarer og andet. Ønsker du noget til filmen, bestiller du dette hos salens vært, som sørger for, at din ordre bliver serveret til dig ved din plads inden filmstart.

Det bliver den nye sal 10, som kommer til at huse ’First Class’-gæster, og salen, der efter den normale høje CinemaxX-standard ville have 90 pladser, rummer nu kun 36 sæder. Som i biografkædens øvrige sale, er salen udstyret med teknisk udstyr af højeste standard leveret af blandt andre Sony og RealD.

- Vores mål er hele tiden at hæve standarden for biografoplevelsen, og dette nye koncept er bare en af de måder, vi kan give publikum en oplevelse udover det sædvanlige. Det mener vi netop, at en tur i biografen skal være – en kompromisløs begivenhed, siger administrerende direktør i CinemaxX, Kim Brochdorf.

’First Class’-salen åbner dørene den for første gang i dag, og på repertoiret står Peter Jacksons ”Hobitten – en uventet rejse” klokken 17.30 og 21.15. En billet til First Class koster 200 kroner.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip