Fischer og Pedersen vinder Masters for femte år i træk

Det er næsten blevet en fast juletradition, at Christinna Pedersen og Joachim Fischer skal hyldes som vindere af mixeddoublerækken ved Copenhagen Masters i badminton.

Sådan har det været siden 2010, og sådan blev det også i år, da parret besejrede Kamilla Rytter Juhl/Carsten Mogensen i tre sæt med cifrene 21-18, 14-21, 21-13.

- Det var en svær kamp for os, for Kamilla og Carsten kender vores svagheder ret godt og prøvede at ramme os der.

- Det lykkedes meget godt for dem, men vi var lidt heldige med et par point i begyndelsen af tredje sæt, og det hjalp os godt på vej mod sejren, siger Joachim Fischer.

Spørgsmålet er, om VM-bronzevinderne også skal hyldes i Falconer Salen næste år. De overvejer, om de skal fortsætte frem mod OL i Rio i 2016, eller om de skal stoppe inden da.

Og svaret på det spørgsmål kender ingen endnu.

- Den historie får du ikke med hjem i dag. Lige nu nyder vi sejren og holder lidt ferie, inden vi forbereder os på Malaysia Masters i januar. Så skal vi nok melde ud, når vi er klar til det, siger Christinna Pedersen.

Hun kan i øvrigt glæde sig over at være dobbelt Masters-vinder, idet hun sammen med Kamilla Rytter Juhl vandt kvindernes finale over et indonesisk par.

Herrernes doublerække blev vundet af Mathias Boe/Carsten Mogensen, der slog Mads Conrad-Petersen/Anders Skaarup Rasmussen i to sæt i finalen.

Dermed har Carsten Mogensen vundet turneringen de seneste fire gange, hvoraf den ene sejr blev taget hjem med Mads Pieler Kolding som makker.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip