Fjelstervang Farveri lukker: 19 mister deres arbejde

Skrevet af Holger Madsen

22/01/2013
Det er Danmarks sidste tekstilfarveri, der nu lukker ned i den midtjyske by Fjelstervang sydøst for Herning. Fjelstervang Farveri er løbet tør for ordrer og penge, og derfor regner med man at indgive en konkursbegæring. De syv funktionærer og 12 timelønnede ansatte er blevet friotstillet, og det er benhård konkurrence fra udenlandske virksomheder, der nu lukker farveriet i Midtjylland. - Vi håber det bedste og frygter det værste. Det værste vil være, hvis der bliver indgivet konkursbegæring, og virksomheden bliver erklæret konkurs ved skifteretten i næste uge, siger faglig sekretær i 3F Midtjylland, Torben B. Andersen, til TV Midt og Vest.

Mest læste i dag

Det er Danmarks sidste tekstilfarveri, der nu lukker ned i den midtjyske by Fjelstervang sydøst for Herning.

Fjelstervang Farveri er løbet tør for ordrer og penge, og derfor regner med man at indgive en konkursbegæring.

De syv funktionærer og 12 timelønnede ansatte er blevet friotstillet, og det er benhård konkurrence fra udenlandske virksomheder, der nu lukker farveriet i Midtjylland.

- Vi håber det bedste og frygter det værste. Det værste vil være, hvis der bliver indgivet konkursbegæring, og virksomheden bliver erklæret konkurs ved skifteretten i næste uge, siger faglig sekretær i 3F Midtjylland, Torben B. Andersen, til TV Midt og Vest.