Flemming Paasch blev Årets Koldingborger 2012

Easyfoods direktør Flemming Paasch blev fredag eftermiddag hædret som Årets Koldingborger 2012 på Business Koldings nytårskur, der blev holdt på Koldinghus.

- Jeg er meget stolt og beæret. Jeg skulle være et skarn, hvis jeg ikke var det over at blive hædret så fornemt i Kolding, som jeg er meget glad for at virke i, siger Flemming Paasch, der fik hæder og diplom overrakt af Koldings borgmester, Jørn Pedersen.

Dommerkomiteen på fire mand har valgt Flemming Paasch ud fra de kandidater, koldingenserne har indstillet. I begrundelsen hedder det blandt andet:

- Flemming Paasch er Årets Koldingborger 2012, fordi han aldrig forsømmer en lejlighed til at sætte Kolding i centrum og på verdenskortet. P4 Trekanten er et af de talerør, han ofte benytter.

Nytårskuren var i år ekstra festlig, da de 33 tidligere Årets Koldingborgere var inviteret til at deltage. Inden nytårskuren blev de fremmødte tidligere Årets Koldingborgere budt velkommen af borgmester Jørn Pedersen på rådhuset, hvor han bød på frokost og opfodrede dem til at fungere som ambassadører for byen.

Senere blev de tidligere Årets Koldingborgere optaget i Koldinghus Ordnen ved en ceremoni på Koldinghus inden Business Koldings nytårskur.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip