Flemming Paasch blev Årets Koldingborger 2012

Easyfoods direktør Flemming Paasch blev fredag eftermiddag hædret som Årets Koldingborger 2012 på Business Koldings nytårskur, der blev holdt på Koldinghus.

- Jeg er meget stolt og beæret. Jeg skulle være et skarn, hvis jeg ikke var det over at blive hædret så fornemt i Kolding, som jeg er meget glad for at virke i, siger Flemming Paasch, der fik hæder og diplom overrakt af Koldings borgmester, Jørn Pedersen.

Dommerkomiteen på fire mand har valgt Flemming Paasch ud fra de kandidater, koldingenserne har indstillet. I begrundelsen hedder det blandt andet:

- Flemming Paasch er Årets Koldingborger 2012, fordi han aldrig forsømmer en lejlighed til at sætte Kolding i centrum og på verdenskortet. P4 Trekanten er et af de talerør, han ofte benytter.

Nytårskuren var i år ekstra festlig, da de 33 tidligere Årets Koldingborgere var inviteret til at deltage. Inden nytårskuren blev de fremmødte tidligere Årets Koldingborgere budt velkommen af borgmester Jørn Pedersen på rådhuset, hvor han bød på frokost og opfodrede dem til at fungere som ambassadører for byen.

Senere blev de tidligere Årets Koldingborgere optaget i Koldinghus Ordnen ved en ceremoni på Koldinghus inden Business Koldings nytårskur.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip