Flere anholdt til Aalborg Karneval: Betjent fik nikket en skalle

25/05/2013 20:57

Michael Lauritsen

Nyheder
Der er gang i den i det nordjyske, hvor den ikke får for lidt med fest, dans og rigelige mængder alkohol til Aalborg Karneval. Og politiet har travlt med at holde styr på folk, som har fået lidt for meget at drikke. Sidst på eftermiddagen har Nordjyllands Politi allerede anholdt 13 personer. Hovedsageligt for gadeuorden og vold. En betjent har måtte omkring skadestuen. Det forklarer Christian Brinck, kommunikationsleder i kommandostationen ved Nordjyllands Politi. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu - Det var i forbindelse med et værtshusslagsmål på Vesterbro Bodega på Vesterbro. Vi anholdt to mænd, hvoraf den ene valgte at nikke betjenten en skalle. Betjenten nåede at dreje hovedet. Så han blev ikke ramt alvorligt. Men vi havde ham lige et smut ved lægen for at sikre os, han var okay, siger han til Dagens.dk. Karnevallets tre optog har nu været igennem byen og har samlet sig i Kildeparken, hvor festen fortsætter resten af aftenen. - Folk er meget fulde, og vi forventer at få rigeligt at lave, siger Christian Brinck. I fjor blev i alt 19 personer anholdt i forbindelse med karnevallet.

Mest læste i dag

Der er gang i den i det nordjyske, hvor den ikke får for lidt med fest, dans og rigelige mængder alkohol til Aalborg Karneval. Og politiet har travlt med at holde styr på folk, som har fået lidt for meget at drikke.

Sidst på eftermiddagen har Nordjyllands Politi allerede anholdt 13 personer. Hovedsageligt for gadeuorden og vold.

En betjent har måtte omkring skadestuen. Det forklarer Christian Brinck, kommunikationsleder i kommandostationen ved Nordjyllands Politi.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Det var i forbindelse med et værtshusslagsmål på Vesterbro Bodega på Vesterbro. Vi anholdt to mænd, hvoraf den ene valgte at nikke betjenten en skalle. Betjenten nåede at dreje hovedet. Så han blev ikke ramt alvorligt. Men vi havde ham lige et smut ved lægen for at sikre os, han var okay, siger han til Dagens.dk.

Karnevallets tre optog har nu været igennem byen og har samlet sig i Kildeparken, hvor festen fortsætter resten af aftenen.

- Folk er meget fulde, og vi forventer at få rigeligt at lave, siger Christian Brinck.

I fjor blev i alt 19 personer anholdt i forbindelse med karnevallet.