Flere anmeldelser af serie-sexforbryder

Sagen om den formodede seriesexforbryder kom frem, da tv2.dk fredag kunne afsløre, at Københavns Politi i flere måneder har efterforsket en lang række røverier og overfald, der alle viser tegn på samme fremgangsmåde.

Kvinderne er typisk blevet overfaldet på et stisystem omkring Københavnerbydelen Tingbjerg, og de 12 sager, som manden indtil videre er sigtet for, er alle foregået mellem fredag og søndag i timerne fra omkring midnat til tidlig morgen.

I de fleste tilfælde har kvinderne været yngre og på cykel, og flere af overfaldene er foregået i en cykeltunnel, der løber under vejen Ruten i Tingbjerg.

"Alle de fem nye henvendelser handler om tyveri. En af henvendelserne er fra en kvinde, der var udsat for beføling, skreg og var så udsat for tyveri. Nogle af sagerne kender Københavns Politi i forvejen," fortæller Hans Erik Raben, Politikommissær ved afdelingen for personfarlig kriminalitet, Københavns Politi, til tv2.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip