Flere Boeing-fly tvinges til nødlandinger

Ingen af flyets 223 passagerer og 15 besætningsmedlemmer kom til skade, og der var ingen problemer i forbindelse med nødlandingen, siger en talsmand for flyselskabet United Airlines til nyhedsbureauet AFP.

»Af forsigtighed vendte flight 58 fra Houston til Amsterdam tilbage til Houston, fordi personalet om bord opdagede et problem med en af motorerne,« siger talsmanden.

Tidligere på måneden forulykkede et Boeing 777-fly fra Asiana Airlines under landingen i San Francisco. Her mistede tre personer livet og yderligere 180 passagerer blev såret.

Et andet Boeing 777 - også fra Asiana Airlines - blev forsinket i San Francisco 2. juni på grund af en olielækage fra en af flyets motorer, og 8. juli måtte et Boeing 777 fra Japan Airlines på vej mod San Francisco vende tilbage til Tokyo, da flyets besætning opdagede en lækage i flyets hydrauliske system.

Boeing har ligeledes oplevet problemer med flyet af mærket 787 Dreamliner. Torsdag måtte et 787-fly fra Japan Airlines vende om og nødlande i Boston, da der var problemer med en brændstofpumpe.

Tidligere på ugen brød et andet Dreamliner-fly fra Ethiopian Airlines i brand i Heathrow-lufthavnen i London. Det skyldtes en fejl i et nødsignal.

 

Dagens Gossip