Flere dræbte: Eksamensfest stormet af geværmænd

En gruppe bevæbnede mænd har stormet et privat hjem i Venezuela, hvor de har skudt og dræbt adskillige festdeltagere i en eksamensfejring.

Otte mennesker - heriblandt seks teenagere - blev slået ihjel i blodsudgydelserne, der fandt sted lørdag i byen Caicara del Orinoco, oplyser statsanklageren i Venezuela.

Den lokale avis Correo del Caroni skriver, at dødsofrene var gæster i et selskab, der fejrede en overstået eksamen, da de blev angrebet af adskillige geværmænd.

- De tæskede løs på dem inde i huset, og så henrettede de dem uden nåde (...) de efterlod ikke nogen i live, siger en lokal borger i byen, som ønsker at være anonym, til avisen.

Drab og skudepisoder er almindelige i Venezuela, der har en af klodens højeste mordrater. Søndag blev fire mænd og en kvinde dræbt af maskerede gerningsmænd, som gik til angreb på et fødselsdagsselskab i delstaten Guarico.

Ifølge eksperter bunder mange af Venezuelas problemer med kriminalitet i, at retssystemet ikke virker, at fængslerne er kontrolleret af bander, og at politiet har dårlige arbejdsbetingelser.

/ritzau/Reuters

 

 

Dagens Gossip