Flere kommer i skolepraktik

08/04/2013 13:50

BNB

Nyheder
Elever, der kommer i skolepraktik, kan undgå at blive forsinket på deres uddannelse, fordi de med skolepraktikken kan komme videre på uddannelsen, selvom praktikken ikke er i en virksomhed.5773 elever var i februar måned i skolepraktik, hvilket er en stigning på 44 procent i forhold til samme måned i 2012.Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) understreger, at de studerende bør vælge skolepraktikken, hvis de står i en situation, hvor de uden praktikken må droppe ud af uddannelsen.»Med de kommende praktikcentre på skolerne får elever endnu mere spændende praktikforløb både på skolen og i forskellige virksomheder. Det giver mere kvalitet i skolepraktikken, og de unge kan gennemføre uddannelsen,« siger hun i en kommentar på Undervisningsministeriets hjemmeside.Ministeren opfordrer samtidig landets virksomheder til at oprette flere praktikpladser.

Mest læste i dag

Elever, der kommer i skolepraktik, kan undgå at blive forsinket på deres uddannelse, fordi de med skolepraktikken kan komme videre på uddannelsen, selvom praktikken ikke er i en virksomhed.

5773 elever var i februar måned i skolepraktik, hvilket er en stigning på 44 procent i forhold til samme måned i 2012.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) understreger, at de studerende bør vælge skolepraktikken, hvis de står i en situation, hvor de uden praktikken må droppe ud af uddannelsen.

»Med de kommende praktikcentre på skolerne får elever endnu mere spændende praktikforløb både på skolen og i forskellige virksomheder. Det giver mere kvalitet i skolepraktikken, og de unge kan gennemføre uddannelsen,« siger hun i en kommentar på Undervisningsministeriets hjemmeside.

Ministeren opfordrer samtidig landets virksomheder til at oprette flere praktikpladser.