Flere og flere vælger at holde ferie i Aarhus

Der er glæde at spore hos VisitAarhus’ direktør Peer H. Kristensen i disse dage. Opgørelsen for antal overnatninger på hoteller og campingpladser er netop landet, og der er grund til optimisme.

- De nyeste tal viser, at 33.000 flere besøgende har valgt at tage en overnatning i smilets by de sidste 12 måneder sammenholdt med den foregående periode på et af byens mange hoteller eller campingpladser, siger Peer H. Kristensen, direktør hos VisitAarhus.

Han fremhæver desuden, at tallet for udenlandske gæster på hotellerne er steget med hele 12 procent, mens det samme tal i København er på 6 procent:

- De positive tal fortæller os, at omverdenen for alvor er ved at få øjnene op for de mange muligheder, der er for at holde ferie eller at tage et citybreak i Aarhus, fortæller Peer H. Kristensen og fortsætter:

- Aarhus er i høj grad konkurrencedygtig med andre byer, når det gælder byens store tilbud af kulturoplevelser, shoppingmuligheder, gourmet og aktive oplevelser.

Ifølge VisitAarhus’ direktør vil der i 2014 også være mange gode grunde til at tage et smut til Aarhus. Blandt andet åbner det nye Moesgaard Museum til efteråret, og Den Gamle By udvider løbende den nytilkomne afdeling med udgangspunkt i år 1974, hvor gæster kan opleve deres egen tid udstillet på museum.

 

Dagens Gossip