Flere skolebørn dræbt af bilbombe i Syrien

To bilbomber har kostet mindst 24 mennesker livet i Syrien. Blandt de dræbte er flere kvinder og et større antal børn, rapporterer den libanesiske tv-station Al-Manar.

Den første bombe eksploderede i en fattig landsby, Jdaidet Artuz, hvor otte mennesker mistede livet.

Mindre end otte kilometer væk i forstaden Qatana blev 16 mennesker dræbt, da endnu en bilbombe eksploderede foran en skole. Blandt de dræbte var otte børn, mens 23 blev såret.

- I morges angreb terrorister et beboelsesområde i Ras al-Nabaa med et køretøj, der var fyldt med sprængstoffer, rapporterer det statslige nyhedsbureau Sana.

Myndighederne i Syrien bruger ofte begrebet "terrorister" om landets oprørere.

Qatana er en af de ydre forstæder til hovedstaden, hvor præsident Bashar al-Assads soldater har forsøgt at trænge oprørerne tilbage.

Bomberne eksploderer dagen efter, at tre sprængladninger blev detoneret foran indenrigsministeriet i Damaskus. Fem mistede livet.

I en video, der blev offentliggjort på internettet, kunne man se grupper af mænd, kvinder og børn, som stod chokerede og betragtede ødelæggelserne.

Skoletasker og lærebøger lå spredt ud over fortorvet, der var plettet af blod.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip