Flere vil vise prinsessens bryster

Trods trusler om sagsanlæg har den britiske kongefamilie mere end svært ved at forhindre, at kontroversielle fotos af prins Williams hustru, hertuginde Catherine af Cambridge, bliver spredt i flere medier.

I første omgang blev billederne af Catherine, der ikke bærer andet end sine bikinitrusser under en privat ferie i Frankrig, trykt i det franske magasin Closer, men også den irske avis Irish Daily Star valgte lørdag at offentliggøre fotografierne.

- Der kan ikke være anden motivation end grådighed, siger en talsmand for det kongelige par.

Nu melder det italienske sladderblad Chi sig også på banen med planer om at dedikere 26 sider til de uskarpe billeder i mandagens udgave.

Både franske Closer og italienske Chi bliver udgivet af Mondadori-gruppen, der er en del af den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconis medieimperium.

Virksomheden bakker op om begge magasiners beslutninger om at trykke fotografierne.

- Redaktørerne på begge magasiner har valgt at offentliggøre billederne, fordi deres indhold klart udtrykker en nyhed, de skildrer en sand begivenhed, og de underminerer ikke de fotograferede personer, lyder det fra Mondadori-gruppen.

Chis redaktør Alfonso Signorini kalder billederne "et scoop", som han ikke har råd til at gå glip af.

- Hvis jeg ikke var i stand til at genkende den sande værdi af et scoop, så kunne jeg ligeså godt sælge artiskokker på et marked, siger han til nyhedsbureauet Ansa.

Virksomheden bag Irish Daily Star, Northern and Shell, fordømmer redaktionens beslutning om at trykke billederne og kalder det for "dårlig smag".

Redaktør Mike O'Kane mener dog ikke, at en prinsesse skal have særbehandling.

- Billederne af hertuginden bliver ikke behandlet anderledes end dem, vi får ind af andre berømtheder som Rihanna eller Lady Gaga, siger han til BBC.

En talsmand for hoffet ønsker ikke at sige noget om, hvorvidt den kongelige familie vil lægge sag an mod Chi eller Irish Daily Star.

Closer skal derimod møde op i retten mandag i en høring om sagen.

 

Dagens Gossip