Flimmer i tv-produktion koster dyrt hos Bang & Olufsen

Bang & Olufsens 55 tommer tv sælger godt - men der er knas med produktionen.

Og det får B&O til at nedjustere forventningerne til regnskabet for 2014/15. Selskabet venter nu et underskud på driften i stedet for det ellers ventede overskud

Administrerende direktør i Bang & Olufsen Tue Mantoni siger til Ritzau Finans, at produktionsproblemerne har ramt selskabet hårdere end forventet.

- Det er klart, at det er frustrerende, for vi har nok de bedste produkter, vi har haft i lang tid, og der er nogle ting, der er begyndt at gå i den rigtige retning, siger Tue Mantoni til Ritzau Finans.

Problemerne betyder, at et par andre nye tv-produkter på henholdsvis 75 og 85 tommer er blevet et par måneder forsinket. Og det rammer i sidste ende også indtjeningen, da man ikke kan få apparaterne ud i butikkerne, siger Tue Mantoni.

Han fortæller, at produktionsproblemerne nu er løst, men at der fortsat er negative domino-effekter.

- Det man normalt gør, når man lancerer et nyt produkt er, at man efter lanceringen begynder at optimere på profitabiliteten, siger Tue Mantoni til Ritzau Finans.

- Det sker ved, at man optimerer på processer og på komponenter og prisen på produktet, og det arbejde er vi først lige gået i gang med, hvilket er to til tre måneder senere, end vi planlagde, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip