Flippede ud over en pose nødder: Nu skal hun i fængsel

En tidligere vicedirektør i luftfartselskabet Korean Air er blevet til grin i hele verden.

Hun fik mildest talt et vredesudbrud, da en steward serverede en pose nødder, uden hun havde bedt ham om det, og på en “forkert” måde; nemlig i en uåbnet pakke frem for på en tallerken, da hun havde sat sig om bord på et fly.

Ikke nok med at skælde stewarden huden fuld og få ham til at undskylde, liggende på knæ, så befalede hun, at flyet vendte om til gaten I Kennedy International Airport I New York, hvor flyet netop var taget afsted fra.

Frøken Cho, som kvinden kaldes, er datter af flyselskabets bestyrelsesformand og familien er en af Sydkoreas rigeste.

Læs også: Han gemte nyfødt søn for sin kone: Denne mands historie får dig til at fælde en tåre

Under retssagen har frøken Cho siddet fængslet, og har fra cellen skrevet et brev til dommerne, hvor hun undskylder sin opførsel og nævner, hvor taknemmelig hun er over, at hendes medfanger deler shampoo og andet med hende.

Lige meget hjalp det, og dommeren har udtalt, at hun har skadet landets billede udadtil, at hendes opførsel, og den måde hun tvang personalet til at falde på knæ og i øvrigt kastede ting efter dem, var umenneskelig, og at hendes angersbrev næppe var oprigtigt.

Skandalen blev ikke mindre af, at flyselskabet har forsøgt at lægge mundkurv på ansatte for at beskytte frøken Cho’s far. Dét forsøg får en tidligere chef otte måneders fængsel for.

Frøken Cho selv, hulkede i retten, da hun fik sin dom på et års fængsel. Forinden har hun i øvrigt fået frataget sin titel som direktør.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip