Fløjspiller lader andre spekulere i muligt VM-fravalg

Skrevet af admin

11/01/2015

Mest læste i dag

Han er blandt de spillere, der i medierne nævnes til at være i fare for at blive sorteret fra Gudmundur Gudmundssons VM-trup, hvis håndboldlandstræneren beslutter sig for at tage til Qatar med tre fløjspillere i stedet for fire.

Men venstrefløjen Casper U. Mortensen spekulerer ikke meget på landstrænerens kabale, selvom den kan ende med at koste Sønderjyske-spilleren en plads i den endelige VM-trup på 16 spillere.

- Jeg tænker ikke voldsomt meget over det. Jeg har fokus på at spille håndbold og have det niveau, som jeg havde sidste år til EM på hjemmebane, hvor jeg var alene på pladsen.

- Rent formmæssigt synes jeg, jeg har timet det på samme måde, som jeg gjorde til EM, siger Casper U. Mortensen.

Han havde sidste år et omskifteligt EM, som han indledte med fuld spilletid, fordi førstevalget Anders Eggert var skadet.

Da Flensburg-Handewitt-spilleren blev skiftet ind i truppen, spillede de to sammen et par kampe, inden daværende landstræner Ulrik Wilbek svingede øksen og skiftede Casper U. Mortensen ud af truppen før den sidste kamp i mellemrunden.

Fløjspilleren, som fortsat er andetvalg efter Anders Eggert, scorede lørdag aften tre mål i første halvleg, da Danmark tabte 29-30 til Island i Aalborg i Totalkredit Cup.

Herefter kom Eggert ind og spillede anden halvleg.

- Jeg synes, at det gik fint, ligesom det har gjort i de andre kampe. Jeg fik nogle bolde at arbejde med, og det var dejligt.

- Island fik nogle nemme mål, og vi kunne godt have været lidt mere aggressive i vores forsvar og få tacklet lidt mere. Det må vi rette op på mod Sverige, siger Casper U. Mortensen.

Danmark møder søndag Sverige i Aarhus i den tredje og sidste kamp ved Totalkredit Cup.

Danmark vandt fredag den første kamp med 36-26 over Slovenien i Odense.

/ritzau/