Flyselskab i kæmpe brøler: Flybilletter København-USA for 500 kroner

Der sidder nogle mellemmænd og river sig i håret i dag, efter at de var skyld i, at United Airlines hjemmeside solgte billetter til vanvittigt favorable priser.

Angav en køber på hjemmesiden, at vedkommendes betalingsland (billing country) var Danmark, var prisen i flere tilfælde næsten ikke til at fatte.

En returbillet mellem fx Heathrow lufthavn i London og Newark lufthavn i New Jersey, USA, kostede således 491 danske kroner.

Prisen for en uges rejse, som ovenstående søgning var på, ville normalt være 37.000 kroner, blandt andet fordi der er tale om en tur på første klasse.

Læs også: Sådan sparer du penge på at holde ferie

Lignende bommerter er spottet på rejser mellem Heathrow og Tel Aviv, som kunne fås til sølle 502 kroner, melder bloomberg.com.

En talsmand for United Airlines fortæller til ovenstående medie, at fejlen skyldes, at et tredjepartsfirma har lavet en fejl i kursudregningen.

De har med andre ord ikke haft styr på, hvad den danske kroner står i, og har derfor givet fejlagtige priser i danske kroner.

Flyselskabet overvejer nu, hvad de kan stille op med de billetter, der allerede er solgt til heldige eller snedige kunder, som har bestilt billetterne, inden fejlen omsider blev rettet.

 

Dagens Gossip