Flyvende Fuglsang: Kunne ikke have gjort det bedre

Fuglsang sluttede i ottende bedste tid, 1,34 minutter efter vinderen Chris Froome, og dermed bevarede han ottendepladsen i det samlede klassement. 

- Det var en god enkeltstart for mig. Der var ikke mange steder, jeg kunne gøre det bedre. Samtidig med, at jeg ikke kørte for fuld risiko, kørte jeg stadig stærkt. Det gik helt sikkert godt, sagde Jakob Fuglsang til TV2s udsendte reporter efter etapen.

Astana-rytterens tid var bedre end Belkin-rytterne Bauke Mollema og Laurens Ten Dam, der begge er foran i klassementet. Det glæder danskeren.

- Det er da rart at se, at jeg kørte så stærkt. Også stærkere end nogle af dem, der ligger foran.

Torsdag venter så den frygtede bjergetape, hvor feltet ikke bare en, men to gange, skal op af det legendariske bjerg Alpe d'Huez.

En nærmest umenneskelig udfordring, der dog ikke skræmmer Fuglsang. Tværtimod.- Det bliver en modbydelig dag, men jeg tror faktisk, det er bedre for mig med en hård dag i forhold til tirsdag, hvor det var en blød dag med en stigning til sidst. Det håber jeg kan være til min fordel, sagde Fuglsang til TV2 og forklarede, at han af hensyn til torsdagens etape ikke brændte sig helt af på onsdagens enkeltstart.

- Jeg var bange for at køre for hårdt, fordi der venter så hård en dag i morgen (torsdag, red.). Det ville kunne koste minutter i morgen, hvis benene ikke er der.

 

Dagens Gossip