FOA-formand advarer Corydon mod mere løn til lærerne

»Vil regeringen invitere folkeskolelærerne til et gilde, hvor sponsorerne, der kommer til at betale, vil være FOAs medlemmer og de andre ansatte i kommunerne? Det vil være vildt uacceptabelt, og det skal regeringen holde fingrene fra,« siger Dennis Kristensen til TV 2 Nyhederne søndag aften.

FOA-formanden henviser ifølge TV 2 Nyhederne til en udtalelse, som finansminister Bjarne Corydon kom med i forbindelse med sammenbruddet i forhandlingerne med lærerne mandag.

Her påpegede finansministeren, at det var ærgerligt, at lærerne ikke ligesom gymnasielærerne var villig til at indgå en aftale.

Men netop ved aftalen med gymnasielærerne blev der også givet en lønkompensation, da de skulle undervise mere, og det frygter Dennis Kristensen kan komme til at ske i skolelærernes tilfælde, hvis et regeringsindgreb kommer på tale.

»Jeg kan blive bekymret for, om man på regeringskontorerne kan blive inspireret til at lave en løsning af denne her art. Hvis man gør det, så betyder det, at vi andre kommer til at se, at de lønstigninger, som vi har forhandlet hjem til vores medlemmer, dem vil de slet ikke få udbetalt,« siger Dennis Kristensen til TV 2 Nyhederne.

Chefforhandler for Kommunernes Landsforening, Michael Ziegler, oplyser til TV 2, at spørgsmålet om lønkompensation slet ikke har været på bordet under de kuldsejlede forhandlinger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip