Fodbold: Fifa afviser appel om korruptionsrapport

Det internationale fodboldforbund Fifa har tirsdag afvist appellen fra den tidligere amerikanske undersøgelsesdommer Michael Garcia.

Garcia havde i op mod halvandet år arbejdet med en rapport om Fifas eventuelle rolle og medvirken til korruption i forbindelse med tildelingen af VM-værtsskaberne i fodbold til Rusland i 2018 og Qatar i 2022.

Da Fifa i efteråret lancerede et resumé af rapporten, var konklusionerne, at Fifa ikke havde spillet nogen rolle i eventuel korruption.

Michael Garcia kaldte dog ret hurtigt Fifas referat for "ufuldstændigt og fejlbehæftet".

- Fifas disciplinærkomité har konkluderet, at der ikke er noget, som retfærdiggør, at Fifa åbner en disciplinærsag, skriver fodboldforbundet i en pressemeddelelse.

Michael Garcia har bedt om, at hele hans lange rapport bliver offentliggjort frem for kun dele af den. Det har Fifa imidlertid kategorisk afvist med henvisning til, at det ville gå ud over hensynet til vidner, der har udtalt sig i fortrolighed.

/ritzau/

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip