Fodboldfans beskylder rockmusiker for VM-exit

Måske skulle han holde sig til musikken i stedet for at spå om fodboldresultater.

Mick Jagger forudsagde nemlig, at det ville gå Italien, England og Portugal godt til verdensmesterskaberne i fodbold. Alle holdene røg ud, og derfor beskylder brasilianske fodboldfans nu Rolling Stones-frontmanden for at være skyld i deres VM-exit, efter han blev set i en brasiliansk fodboldtrøje under værtsnationens nederlag til Tyskland.

Men kritikken af rockmusikeren er ikke fair, mener hans brasilianske ekskæreste Luciana Giminez. På sin Instagram-profil har hun nemlig lagt et billede op, hvor hun forsvarer sin gamle flamme

- Han er offer for en form for online-mobning. Jeg vil gerne bede alle om at tænke sig om, før de skriver dårlige ting om ham. Selv om det virker harmløst, er Mick bare et menneske, og han fortjener ikke at blive behandlet sådan af os brasilianere, skriver Giminez.

Under VM-slutrunden i Sydafrika i 2010 blev 70-årige Jagger også beskyldt for at have en finger med i spillet, da de gule røg ud til Holland i kvartfinalen. Dengang var grunden også, at han var på stadion iført en brasiliansk spillertrøje.

Newspaq

 

Dagens Gossip