Fodboldglade festivalgængere: Vi vil se fodbold på storskærm!

Fodboldelskere må se langt efter ottendedelsfinalerne ved dette års VM i fodbold. I hvert fald hvis de også har sikret sig billet til årets Roskilde Festival.

For i år er det ikke muligt at se fodbold på storskærm i løbet af festivalen. Det skriver DR.dk.

- Det er bare et valg fra vores side i forhold til, hvad det var, vi skulle bruge ressourcerne på i år. Og der kiggede vi på VM i fodbold og så nøje på, hvem der var med. Og der var ikke nogen af de nordiske lande med i år, og vi har jo primært et nordisk publikum, og så valgte vi at sige: "Ah, så bruger vi ressourcerne anderledes," fortæller Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde, til DR Kultur.

Men den beslutning er det ikke alle, der er begejestrede for.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Facebooksiden "Vi vil se VM på Roskilde" har samlet mere end 2.700 likes på facebook, og de skriver i en opdatering, at de "holder humøret højt og håber på, at vi i sidste ende kan komme til at se fodbold på Roskilde Festival!"

Men selvom folkene bag siden har væbnet sig med håb, så er det nok langt fra sikkert, at deres drøm kommer til at gå i opfyldelse.

- Vi har tidligere gjort det sådan, at vi har storskærme inde i forvejen, så nogle gange er det et spørgsmål om at rykke rundt på dem - men også dét koster og kræver ressourcer. Men vi ville ikke være nødt til at skære ned på musikken overhovedet, hvis vi havde taget nogle storskærme ind og vist fodbold, siger Christina Bilde til DR Kultur.

 

Dagens Gossip