Første homopar viet i Frankrig

29/05/2013 21:07

BNB

Nyheder
Onsdag eftermiddag blev de viet på rådhuset i den sydfranske by Montpellier, ifølge Sky News foran hundredevis af venner og familie. Efter voldsomme demonstrationer i Paris og andre storbyer, hvor modstandere af homovielser har været på gaden i stort antal, valgte myndighederne i Montpellier at droppe planer om at vise vielsen på storskærme på byens torv. Den 40-årige Vincent Aubin og den 29-årige Bruno Boileau har dannet par de seneste seks år og var de første, der skrev sig på listen, da det blev klart, at præsident Francois Hollande ville presse den kontroversielle lov igennem. Frankrig blev dermed det 14. land i verden, hvor homoseksuelle kan blive gift. BNB

Mest læste i dag

Onsdag eftermiddag blev de viet på rådhuset i den sydfranske by Montpellier, ifølge Sky News foran hundredevis af venner og familie.

Efter voldsomme demonstrationer i Paris og andre storbyer, hvor modstandere af homovielser har været på gaden i stort antal, valgte myndighederne i Montpellier at droppe planer om at vise vielsen på storskærme på byens torv.

Den 40-årige Vincent Aubin og den 29-årige Bruno Boileau har dannet par de seneste seks år og var de første, der skrev sig på listen, da det blev klart, at præsident Francois Hollande ville presse den kontroversielle lov igennem. Frankrig blev dermed det 14. land i verden, hvor homoseksuelle kan blive gift.

BNB