Første klub klar til at tale om samarbejde med Jesper Nielsen

Hvis Kasi-Jesper vil genrejse AG København, behøver han en licens til at drive en håndboldklub. Og den skal komme fra en klub øst for Storebælt på øverste eller næstøverste sportslige trin, da Jesper Nielsen efter eget udsagn ikke har tid til endnu en gang at bygge en klub op fra sekunda-niveau, som han gjorde med AG København første gang.

Det kunne for eksempel være en klub som Ajax, der lige nu er tophold i 1. division, der er næstbedste række. Og den traditionsrige københavnerklub er ikke afvisende over for at tage en snak med Jesper Nielsen.

- Vi er åbne for en dialog, hvis vi får en henvendelse, vil jeg sige. Det gælder sådan set alle henvendelser. Det, der er vigtigt for os, er, at vi tager udgangspunkt i den positive udvikling, vi selv er inde i. Vi har jo knoklet på med hårdt og målrettet arbejde gennem nogle år og er ved at være tæt på at nå vores første mål, at komme i Håndboldligaen, siger Ajax-direktør Jannik Hansen til bt.dk.

Han afviser, at Ajax allerede har henvendt sig til Jesper Nielsen, ligesom han ikke ser for sig, at Jesper Nielsen bare får lov til at købe Ajax' licens og fortsætter som AG København. Men en eller anden form for samarbejde kan godt komme på tale.

- I fællesskab kunne det sagtens være (at parterne kunne samarbejde, red.) For han har jo mange gode ting med sig og gjorde mange ting godt med AGK. Kombineret med de ting, vi gør, kunne det godt give mening. Men det er klart, at det er noget, man skal i dialog om, siger Ajax-direktøren.

Jannik Hansen tager i det hele taget positivt imod Kasi-Jespers udmelding om at genrejse AG København. Uanset om det kommer til at udmønte sig i et samarbejde eller ej.

- Vi er positive over for, at han vil genrejse AGK. Men selvfølgelig også afventende. Lad os se, hvad er sker. Men som jeg ser det, er der masser af plads til to storklubber i København, siger Ajax-direktøren.

Så du kan sagtens se Ajax og AG København i en situation a la Brøndby og FC København i fodbold?

- Lige præcis. I stedet for et samarbejde. Men kommer han på banen og melder sig, så tager vi en snak, siger Jannik Hansen.

 

Dagens Gossip