Folk i nyttejob skulle gøre jobcenter-ansattes biler rene

En person sendt i nyttejob i Horsens Kommune blev sat til at rengøre private biler for de ansatte på kommunens jobcenter.

Det skriver JyllandsPosten.

På det kommunale aktiveringssted på Norgesvej hang der en seddel, hvor personalet kunne skrive sig på, hvis de ønskede at bestille en indvendig overhaling af bilen med støvsuger og klud.

Byrådsmedlem for Enhedslisten i Horsens, Betina Steufer, stillede kritiske spørgsmål til denne praksis, så snart hun hørte om det den 7. juni.

- Det undrer mig stadig den dag i dag, at der tilsyneladende ikke var en eneste på jobcentret, som tænkte, at det her er grundlæggende galt, og som så reagerede på det. At den slags kan foregå vidner om et efter min mening ret så kynisk menneskesyn, siger Betina Steufer.

Peter Sinding Poulsen, direktør, bekræfter, at en eller to personer i nyttejob i en periode på omkring en måned rengjorde omkring 12 medarbejderes private biler.

- Jeg er helt enig i, at det er dårlig dømmekraft at etablere tilbuddet, og jeg kan ikke forstå, hvad de har tænkt på, siger Peter Sinding Poulsen.

Han gav ledelsen besked på at stoppe tilbuddet om bilrengøring, så snart han hørte om det.

 

Dagens Gossip