Folkeskoleforhandlinger fortsætter onsdag

22/05/2013 01:35

BNB

Nyheder
Parterne forhandler dermed videre onsdag.Ifølge et notat, Berlingske er kommet i besiddelse af, vil regeringen sløjfe ambitionen om at indføre de såkaldte aktivitetstimer i folkeskolen. Berlingske erfarer, at regeringen foreslår, at »forslaget om aktivitetstimer trækkes tilbage« for at få skred i de fastlåste forhandlinger.Nu skal hele skoledagen »betegnes som undervisning«, skriver undervisningsminister Christine Antorini (S) i notatet, hvor hun dog understreger, at »motion og bevægelse samt tilbud om lektiehjælp« fortsat skal indgå i skolen.Ingen af parterne ønskede sent tirsdag aften at kommentere på disse oplysninger.BNB

Mest læste i dag

Parterne forhandler dermed videre onsdag.

Ifølge et notat, Berlingske er kommet i besiddelse af, vil regeringen sløjfe ambitionen om at indføre de såkaldte aktivitetstimer i folkeskolen. Berlingske erfarer, at regeringen foreslår, at »forslaget om aktivitetstimer trækkes tilbage« for at få skred i de fastlåste forhandlinger.

Nu skal hele skoledagen »betegnes som undervisning«, skriver undervisningsminister Christine Antorini (S) i notatet, hvor hun dog understreger, at »motion og bevægelse samt tilbud om lektiehjælp« fortsat skal indgå i skolen.

Ingen af parterne ønskede sent tirsdag aften at kommentere på disse oplysninger.

BNB