Folket har talt: Det her er Danmarks bedste børnetime

Det er analysebureauet Yougov, som har spurgt danskerne om den bedste børnetime nogensinde og hele 18 procent svarede Bamses Billedbog. Det skriver Søndagsavisen.

Bamse har drillet Kylling siden 1983. De er blevet gode venner bagefter, og i tre årtier har de og vennerne underholdt børn i alle aldre så godt, at danskerne nu altså har kåret dem til landets bedste børnetime.

- Det er fantastisk at have været med til at skabe et ikon, selvom det også har haft sin pris, fortæller skuespiller Søren Hauch-Fausbøll, som har spillet rollen som Bamse i adskillige år.

- Jeg blev sat i bås med Bamse i forhold til min karriere. Man har ikke rigtig turdet bruge mig til andet end komiske figurer. I dag har jeg erkendt, at jeg aldrig slipper af med ham, og at han er så stor en del af mig, at min familie nogle gange siger, at nu er jeg Bamse igen.

For Søren Hauch-Fausbøll er en af årsagerne til, at Bamse og Kylling er den bedste børnetime, at børnene kan spejle sig i ham.

- Bamse er egoistisk som en seksårig, og når han er uretfærdig over for Kylling, kan børnene se, at Kylling bliver ked af det, men de kan jo også se, at der går et splitsekund, så er han glad igen, og Kylling har jo et stort hjerte. Det er meget lærerigt for børn at se, hvordan Bamse og Kylling opfører sig, siger Søren Hauch-Fausbøll.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip