Folketingskandidat: Ærgerlig afgørelse styrker rockerne

- Det er altid frustrerende, når retssystemet virker på en måde, så rockere og deres dybt kriminelle aktiviteter beskyttes. Jeg tror, at rigtig mange mennesker synes, at det er underligt, at Københavns Kommune ikke med loven i hånden kan forbyde en rockerborg midt i et beboelsesområde. Det undrer i hvert fald mig. Det er rigtig ærgerligt, og afgørelsen sætter Københavns Kommune tilbage i kampen mod rockerne, siger folketingskandidat for Socialdemokraterne Christian Rabjerg Madsen fra Kolding.

Loven bør ændres

Folketingskandidaten, der tidligere har arrangeret fakkeloptog mod Koldings rockere, efter de havde truet byens erhvervsdrivende, mener, at der nu må arbejdes videre med lovgivningen, så rockerne og deres klubhuse i det mindste kan smides ud af byerne.

- Jeg så helst, at rockerne og deres klubhuse udelukkende kunne placeres langt fra anden bebyggelse, så vi kunne lukke rockerbogen i Kolding. Men først og fremmest bør vi nu sikre, at rockerne ikke holder til i beboelsesområder. Hvis ikke loven tillader, at kommunerne sætter rockere på porten, når deres rockerborg er til gene og skaber utryghed i byen, så må loven laves om. Det vil jeg arbejde på, at den bliver. Rockere er dybt kriminelle mennesker, der systematisk udnytter andres elendighed og lever højt på kriminalitet. De skal ikke være i vores byer, hvor de skaber utryghed og rekrutterer udsatte unge, slutter Christian Rabjerg Madsen (S).

 

Dagens Gossip