Folketingsmedlemmer cykler for Gademix

På lørdag afholder Kvarterhusets værested, Gademix, endnu engang et sponsorcykelløb, der skal skaffe penge til at kunne lave Cirkus Gademix for 100 børn og unge i en 5 dages Cirkus Workshop i et samarbejde med Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg.

Troels Ravn (S) og Karina Lorentzen (SF) cykler med for anden gang og er også denne gang sponsoreret af Metal Kolding-Vejen. Deres hold hedder naturligvis intet mindre end Team Christiansborg.

- Jeg kan slet ikke lade være med at understøtte det gode arbejde, der er sat i gang i Gademix. Som tidligere lærer banker mit hjerte for børn og der er nogle af dem, der har ekstra brug for lyspunkter i deres liv og det giver Gademix dem, siger Karina Lorentzen (SF) i en pressemeddelelse.

Troels Ravn (S) er tidligere skoleinspektør og ved, hvor meget det betyder for børn at have nogle meningsfyldte aktiviteter:

- Jeg synes, det er dejligt, når initiativrige personer ikke lader sig bremse af stramme, offentlige budgetter, men tænker ud af boksen for at kunne gøre mere for børn. Det bakker jeg gerne op om.

 

Dagens Gossip