Forældre kravler op af skolens mur for at hjælpe deres børn med at snyde i eksamen

20/03/2015 12:53

Kirstine Petersen

Nyheder
Indien har et kæmpe problem med snyd til 10.-klasses afgangseksamener. Problemet nåede dog nye højder så at sige, da der blev taget billeder af forældrenes desperate forsøg på at hjælpe deres børn igennem testene i starten af denne uge. Billederne stammer fra provinsen Bihar, hvor eksaminerne startede tirsdag og fortsætter indtil den 24. marts. Fotografierne og videoerne viser, hvordan forældre kravler op af skolens bygning for at nå et vindue, hvorfra de kan råbe eller kaste svarark og svar ind til deres barn. Forældrene risikerer både liv og lemmer, mens de hænger på bygningen. Konkurrencen om at få et job i nogle af landdistrikterne er dog meget hård, og derfor afhænger familiernes fremtid til en vis grad af deres børns karakterer.

Mest læste i dag

Indien har et kæmpe problem med snyd til 10.-klasses afgangseksamener.

Problemet nåede dog nye højder så at sige, da der blev taget billeder af forældrenes desperate forsøg på at hjælpe deres børn igennem testene i starten af denne uge.

Billederne stammer fra provinsen Bihar, hvor eksaminerne startede tirsdag og fortsætter indtil den 24. marts.

Fotografierne og videoerne viser, hvordan forældre kravler op af skolens bygning for at nå et vindue, hvorfra de kan råbe eller kaste svarark og svar ind til deres barn.

Forældrene risikerer både liv og lemmer, mens de hænger på bygningen. Konkurrencen om at få et job i nogle af landdistrikterne er dog meget hård, og derfor afhænger familiernes fremtid til en vis grad af deres børns karakterer.