Forældre pågriber mistænkte kidnappere på hotel og udløser massiv panik

Der udbrød totalt kaos på et hotel på Cypern i dag, da forældre pågreb en mand, de mistænkte for at ville kidnappe flere børn i ledtog med en gruppe andre kidnappere.

Det skriver Daily Mail.

Siden har man flyttet omkring 60 familier til et andet hotel, fordi forældre på stedet gik i panik over hændelsen.

En turist på stedet fortæller, at han pågreb den ene af kidnapperne. Det eskalerede situationen, som endte i kaos.

- Jeg så ham knæle bag en mur og snakke med nogle små børn. Jeg tog ham i nakken og trak ham hen til hotellets reception og spurgte, hvad han havde gang i. Vi kiggede hans telefon igennem og lod den gå rundt, så alle kunne se det. Der var billeder af børn, som dansede på scenen og noget underholdning, men det var mest bare børn, siger James Down.

Læs også: En mand kidnapper 2-årig dreng - men han havde ikke regnet med hans to søskende på 8 og 10 år

Kort efter gik en kvinde ifølge James Down ind på hotellet. Hun forsøgte at tale med den tilbageholdte mand, men gik, da hun så påstyrret. Han løb efter kvinden op ad gaden og så en pick-up, der var tændt. Han og andre forsøgte at løbe bilen op, men den kørte væk.

Et andet vidne fortæller, at et ‘rumænsk par’ forsøgte at lede to små børn hen til en ventende bil, og en tredje person havde presset et barn op ad en mur og var klar til at tage det med.

Forældrenes panik og vrede fik på et tidspunkt politiet til at trække våbnene for at holde menneskemængden væk fra den mistænkte.

Politiet siger, at det har anholdt en 19-årig bulgarsk mand. Han blev løsladt, efter hans hjem og telefon var blevet undersøgt.

Myndighederne holder nøje øje med hotellet efter begivenhederne, men benægter, at en bande kidnappere opererer i området.

 

Dagens Gossip