Forbund sigter Chelsea og Everton efter sammenstød

Det kan få konsekvenser for Premier League-klubberne Chelsea og Everton, at spillere fra de to klubber røg i totterne på hinanden i et sammenstød i slutminutter af de to holds møde onsdag aften.

Det engelske fodboldforbund FA meddeler, at det sigter de to klubber for ikke at kunne kontrollere deres respektive spillere.

Samtidig meddeler forbundet, at det ikke agter at straffe Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic for sammenstødet med Everton-spilleren James McCarthy.

TV-billeder viser ellers, at serberen har godt fat om modstanderens hals, men FA går ikke videre med dette specifikke tilfælde.

Chelsea havde netop fået et mål annulleret ved stillingen 0-0, og sindede var i kog, hvilket førte til sammenstød på banens midte.

I den forbindelse blev Evertons Gareth Barry præsenteret for det røde kort.

Kort efter lykkedes det for Chelsea at score det forløsende sejrsmål til 1-0 på Stamford Bridge, så London-klubben fortsat fører ligaen med syv point ned til Manchester City på andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip