Forelskede mænd ligger på knæ i julen

Julemiddagen er spist og den rette ejermand af mandelgaven er fundet. Duften af gran og konfekt fylder stuen, pakkerne bliver delt rundt til alle i familien og du kan se, at der ligger en enkelt lille firkantet pakke tilbage under træet.

Pludselig rejser din dejlige kæreste sig, og med hele din familie som henførte vidner falder han på knæ foran dig med den lille pakke - og beder om din hånd og dit hjerte.

Lyder dette som den perfekte afslutning på en juleaften, er du ikke alene om at synes det.

Frieri boom i julen
Hos Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Aarhus er man forberedt på julen og de mange frierier:

- De senere år har vi oplevet et vældigt boom af frierier henover julen. Telefonen og mailen er rødglødende, og vi hører mange fantastiske historier fra de kommende brude om, hvordan kæresten pludselig faldt på knæ, foran hele hendes familie, siger Signe Marie Jeppesen, bryllupsplanlægger og indehaver af Kennedys.

Kæresten spørger først om lov
Ifølge Signe Marie er der ingen tvivl om, hvorfor det netop er i julen, at forelskede mænd vælger at fri. Familien er samlet, søskende er måske kommet hjem fra udlandet på juleferie, og hele ugen er sat af til nærhed og hygge.

- Vi oplever, at alle de gamle traditioner er vendt tilbage, og at man er rykket sammen i familierne. Man vil gerne dele glæden med hele familien, og rigtig mange brude fortæller om, hvordan kæresten først havde spurgt hendes far om lov til at fri, uden hun vidste det, og hun elsker det! Det betyder rigtig meget for hende, at kæresten er så romantisk, og det fuldender det hele, at selve frieriet sker foran hele familien. At kæresten har planlagt det hele på forhånd, giver lige det dér ekstra krydderi, slutter Signe Marie Jeppesen.

Om morgenen juledag, og nytårsaften, når champagne-propperne springer, er også populære dage for de forelskede mænd, og hos landets førende bryllupsportal, Bryllupsklar.dk, oplever man rekordstore besøgstal i julen.

Mange kommende brude vælger nemlig at bruge dagene efter frieriet til at surfe rundt på portalen og finde inspiration til brylluppet, kjolen og bordpynten.

Og hos Kennedys ved Aarhus er man klar ved telefonerne, til at høre alle de smukke historier, når brudene ringer og fortæller om, hvordan de blev friet til foran familien og juletræet.

Se flere bryllups billeder nedenfor

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip