Forkert sæd leveret til lesbisk par ender i strid i retten

Jennifer Cramblett fra Ohio i USA - en hvid kvinde, sagsøger nu en lokal sædbank, der ifølge Jennifer selv gjorde hende gravid med en sort mand. En håbløs fejl, mener hun, og det vil hun nu have rettens ord for, skiver Chicago Tribune.

Jennifer og hendes kæres Anita valgte donor nummer 380 - en hvid mand, men ved en fejl fik de i stedet nummer 330 - en sort mand. Og det er ikke på grund af racisme, at det lesbiske par nu sagsøger banken, tværtimod, tilføjer de i den amerikanske avis.

- Både Jennifer og Amanda elsker lille Payton meget højt. Allligevel lever Jennifer hver dag med frygt og angst om uvisheden, fordi Payton er sort, hedder det i anklageskriftet.

Sædbanken har ikke lyst til at udtale sig i sagen, men i søgsmålet kan man læse, at der kan opstå fejl, da sædbanken fører håndskrevne journaler og ikke elektroniske. Sædbanken har allerede refunderet alle udgifter til det lesbiske par.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip