Forkølet Wozniacki: Kampen skulle overstås

Tennisspilleren Caroline Wozniacki ville gerne have kampen overstået i en fart, da hun onsdag mødte italienske Karin Knapp ved WTA-turneringen i New Haven.

Helbredet havde det nemlig ikke alt for godt, siger hun:

- Jeg ville bare forsøge at komme gennem denne kamp i to sæt, fordi jeg har været lidt forkølet hele ugen og følte mig lidt svimmel derude, lyder det fra danskeren ifølge WTA's hjemmeside.

Første sæt så ud til at gå efter planen for Wozniacki, der tog sættet 6-1. I andet sæt var der mere kamp om resultatet. Først ved stillingen 5-5 lykkedes det den fjerdeseedede dansker at bryde verdens nummer 59 og køre sejren hjem.

- Hun forbedrede sig meget og begyndte at spille virkelig godt i andet sæt, siger danskeren.

Efter en time og tre kvarters spil kunne Wozniacki dog få fri til at pleje forkølelsen, inden amerikanske Sloane Stephens venter i kvartfinalen.

Det 20-årige talent slog i sin ottendedelsfinale tyske Julia Görges i tre sæt 7-5, 2-6, 6-1.

Wozniacki og Stephens har kun mødt hinanden en enkelt gang tidligere. Det skete i 2011, hvor danskeren vandt i to sæt. Siden er amerikaneren kravlet op ad verdensranglisten og ligger nu nummer 17.

Wozniacki har traditionelt klaret sig godt i New Haven, hvor hun har vundet titlen fire år i træk fra 2008 til 2011.

Vejen til endnu en succes blev ikke sværere af, at den topseedede italiener Sara Errani tidligere på onsdagen tabte sin kamp i anden runde til Ekaterina Makarova.

Turneringen i New Haven er Caroline Wozniackis sidste inden US Open i New York.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip