Formel 1: 17-årig hollænder imponerer i Monaco

Ikke overraskende var Lewis Hamilton i sin Mercedes hurtigst under den første frie træning til Monacos legendariske Formel 1-grandprix i velhaverfyrstendømmets gader.

Men til de flestes forbløffelse var næsthurtigste mand en 17-årig knægt fra Holland, som kører sit første grand prix på den svære bane.

Max Verstappen, søn af den tidligere Formel 1-kører Jos Verstappen, har allerede taget rekorden som den yngste Formel 1-kører i historien, og torsdag flåede han sin Toro Rosso-racer rundt i Monacos gader i overbevisende stil.

Med tiden 1.18,899 var han få hundreddele efter Hamilton, mens stjerner som Nico Rosberg, Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo måtte se sig slået af den unge hollænder.

De to førende i VM-stillingen, Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og Rico Rosberg, var med henholdsvis 48 og 46 omgange under træningen dem, som brugte mest tid på banen.

Dagens anden træning var mere tilbage til det normale med de to Mercedes-kørere i front. Hamilton kørte 1,6 sekunder hurtigere end sin hurtigste tid fra formiddagen, mens Nico Rosberg forbedrede sig med næsten to sekunder.

Sebastian Vettel (Ferrari) havde tredjebedste tid torsdag eftermiddag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip