Formstærk Eller ser frem mod NHL-kvartfinalen

Den danske ishockeyspiller Lars Eller tager sammen med resten af Montreal Canadiens-holdet hul på anden runde af slutspillet i verdens bedste ishockeyliga natten til lørdag. Der er otte hold tilbage i slutspillet.

Hjemme i et udsolgt Bell Center i Montreals centrum kommer Tampa Bay fra Florida på besøg. Spillerne fra Tampa blev færdige med første runde i onsdags efter sejr over Detroit i syvende og afgørende kamp.

- Forhåbentlig er de godt slidt ned. Vi har jo haft en længere pause. Det har været dejligt, og forhåbentlig kommer pausen os til gode, siger Lars Eller, som sammen med holdkammeraterne fik to fridage efter sejren i sjette kamp over Ottawa i søndags.

Lars Eller køber ikke helt præmissen om, at han er en slutspilspiller, der skal have noget på spil før, han virkelig leverer. Det mener nogle eksperter og mange fans af det canadiske traditionshold Montreal Canadiens.

Han vil imidlertid godt gå med til, at han har gjort det godt i slutspillet. I mange nordamerikanske medier er han blevet kaldt Montreals bedste forward i de seks kampe mod Ottawa i første runde.

Ganske som han i øvrigt var stærkt spillende i den sidste måned af grundspillet.

- Det er gået rigtigt godt. Jeg har fået lov at spille meget, og jeg synes, at jeg har skruet mit spil et niveau op, siger Lars Eller.

- Jeg synes nu også, at jeg har haft en del gode perioder i grundspillet, men det glemmer folk nogle gange, fortsætter danskeren.

Selv om Montreal sluttede bedre i tabellen i grundspillet end Tampa Bay, vandt modstanderne fra Florida alle fem kampe mod Montreal. Men sådan var det næsten også i forrige sæson, da sendte Montreal alligevel holdet fra Florida ud i første runde.

- Vi forventer ikke, at det bliver let. Det bliver en hård serie, som kan gå ud i syv kampe, siger Lars Eller.

Natten til fredag vandt den anden dansker i slutspillet, Frederik Andersen, og hans klub Anaheim deres første kamp mod Calgary med 6-1.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip