Formuen vokser: Kim Larsen er god for 45 millioner kroner

Skrevet af Holger Madsen

30/10/2012
Mange år med solid succes og en stensikker næse og evne for at skrive kæmpe hits kan også aflæses i Kim Larsens økonomi. Ikke mindre end 45 millioner kroner står der nemlig å bundlinien i den gamle Gasolin-drengs anpartsselskab Kim Larsen Aps. Det er væsentlig flere penge end for syv år siden, hvor der var omkring det halve på kistebunden, nemlig 22 millioner kroner, skriver Se & Hør. Det er først og fremmest et kæmpe pladesalg og udsolgte koncerter, der skæpper godt i kassen hos Kim Larsen, der bor i Odense. Af det nye regnskab kan man læse, at han det seneste år har hævet syv millioner kroner i selskabet, men det skal formentlig ikke kun dække hans egen indtægt, men også musikere og andre. Anpartsselskabet fik et udbytte på 100.000 kroner, og der kommer stadig store summer ind. Så med en alder på nu 67 år, ja da er der helt sikkert penge nok til resten af nationalskjaldens levetid. Foto: Simon Wedege Petersen.

Mest læste i dag

Mange år med solid succes og en stensikker næse og evne for at skrive kæmpe hits kan også aflæses i Kim Larsens økonomi.

Ikke mindre end 45 millioner kroner står der nemlig å bundlinien i den gamle Gasolin-drengs anpartsselskab Kim Larsen Aps.

Det er væsentlig flere penge end for syv år siden, hvor der var omkring det halve på kistebunden, nemlig 22 millioner kroner, skriver Se & Hør.

Det er først og fremmest et kæmpe pladesalg og udsolgte koncerter, der skæpper godt i kassen hos Kim Larsen, der bor i Odense.

Af det nye regnskab kan man læse, at han det seneste år har hævet syv millioner kroner i selskabet, men det skal formentlig ikke kun dække hans egen indtægt, men også musikere og andre.

Anpartsselskabet fik et udbytte på 100.000 kroner, og der kommer stadig store summer ind.

Så med en alder på nu 67 år, ja da er der helt sikkert penge nok til resten af nationalskjaldens levetid.

Foto: Simon Wedege Petersen.