Forretningskvinde i USA har skabt vild debat: ‘Ingen kvinde bør blive præsident’

Vi har Helle Thorning Schmidt som kvindeligt overhovede.

Og selvom hun er blevet beskyldt for mange ting igennem tiden, er det sjældent, man hører, hun bliver klandret for at være styret af hormoner og følelser.

Men det, mener en kvinde fra USA, er en af faldgruberne ved at vælge et kvindeligt statsoverhoved.

Læs også: Ny rapport: Passiv rygning ved e-cigaretter er sundhedsfarligt

Hendes udmeldinger på facebook har affødt en masse debat, og mange lægger ikke fingre imellem, når de kommenterer på hendes synspunkter.

Men det er heller ikke svært at tyde, hvad hun mener i sit eget opslag om Hillary Clinton som statsoverhoved.

- Hvis det sker, flytter jeg til Canada. Der er ikke behov for hende, for hun er ikke den rette person til at styre vores land. Men mere vigtigt endnu, så bør ingen kvinder blive præsident.

I følelsernes vold

En del af grunden til hun ikke synes, det er en god idé med en kvinde på toppen, er fordi hun mener, at vi er i vores følelsers vold:

- Bare lad haderne begynde… Men med de hormoner vi har, burde vi på ingen måde være et sted, hvor vi kan starte en krig. Ja, jeg har mit eget firma, og jeg elsker det, og jeg er kanongod til det, MEN det er ikke det samme som at være præsident, som burde overlades til en mand, en god, stærk, ærefuld mand.

Efter at Cheryl Rios postede hendes indlæg, har hun, som sagt, mødt meget kritik.:

Læs også: Fødevareminister: Hæv straffen for dyremishandling

Men det får hende ikke til ændre mening.

- Nu siger jeg det her, og så lader jeg det være ved det. Jeg tror på, hvad jeg tror på. I dette dejlige land er det tilladt at have sine egne meninger. Du er måske uenig i mine, og sådan er det. Jeg er gammeldags, jeg er kristen og jeg tror på, hvad jeg har sagt.

Hun understreger til sidst, at hun ikke tror, at kvinder skal misbruges, at de er dumme eller ikke burde være advokater. Hun tror bare ikke, de kan lede et land.

Efter at have opfordret folk til at bruge en bedre tone, slutter hun med disse ord: ‘Peace, Love and Happiness’ (Fred, kærlighed og lykke. Oversat, red.)

Se hendes opslag herunder:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip