Forsvarende mester nærmer sig ny Europa League-finale

Sevilla er godt på vej til at gentage sidste års triumf i Europa League.

Torsdag tog spanierne første stik mod Fiorentina, der blev sendt hjem fra Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla med et 0-3-nederlag.

Dermed står Sevilla med et uhyre godt udgangspunkt inden næste torsdags returkamp i Italien. Her vil et enkelt Sevilla-mål tvinge Fiorentina til at skulle score næsten umulige fem mål for at sikre sig avancement til finalen 27. maj i Warszawa.

Hjemmeholdet spillede generelt en flot og kontrolleret kamp, som ellers var væsentligt mere lige før pausen, end slutcifrene antyder.

Spanieren Aleix Vidal blev Sevillas store helt med kampens to første mål, før Kévin Gameiro satte trumf på med kampens sidste scoring.

Det første mål faldt efter 17 minutter, da angriberen Carlos Bacca modtog bolden i feltet, men i stedet for at være selvisk og forsøge at lave ravage med ryggen mod mål, afleverede han bagud til en fremadstormende Aleix Vidal.

Det skulle vise sig at være en god idé, for Vidal hamrede bolden fladt i nettet.

Efter målet overtog Sevilla mere af initiativet i kampen, men Fiorentina kunne lige så godt have udlignet, som Sevilla kunne have udbygget føringen. Begge hold havde et væld af kontraangreb, men der blev ikke scoret yderligere inden pausen.

Det gjorde der til gengæld efter en omstilling kort inde i anden halvleg.

Endnu engang var det Vidal, der var manden bag målet, da han fra en position i højreside udplacerede Fiorentina-målmand Norberto Neto.

Fiorentina kunne absolut ikke være tilfredse med det resultat, og jagten på et vigtigt udebanemål blev sat ind.

Det gav også blottelser i den anden ende, og efter 75 minutter slog Sevilla til igen.

Den indskiftede Kévin Gameiro viste sit værd, da han stod på det rigtige sted og havde sidste fod på endnu et veludført spansk kontraangreb.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip