Forsvundet i 28 timer: Familien savner 79-årige demente Ninna Petersen

79-årige Ninna Petersen, som er dement, forsvandt fra sin bopæl på Humlemarksvej i Brøndby omkring klokken 14 lørdag eftermiddag.

Siden har både familien og Københavns Vestegns Politi ledt efter den 79-årige kvinde - desværre uden held.

Nu beder Ninna Petersens barnebarn, Charlotte Qvist, medierne om hjælp til at finde sin forsvundne farmor.

- Vi er ret bekymrede, for hun har været tiltagende dårlig det sidste stykke tid, siger Charlotte Qvist til Dagens.dk.

Hun forklarer, at 79-årige Ninna Petersen stadig bor hjemme hos sin mand, men har ofte aktiviteter på et plejehjem i lokalområdet. Derfor tror familien, at hun muligvis har troet, hun skulle af sted i dag. Men da bussen ikke har hentet hende, er hun måske selv begyndt at gå.

- Jeg kan ikke forestille mig, at hun ville tage offentlig transport, og vi ved desuden heller ikke, om hun overhovedet har taget penge med, siger det berørte barnebarn.

Hun forklarer, at Ninna Petersen af én eller anden grund ikke kan lide at gå på græs, så hun vil nok foretrække at færdes på veje og på stier i lokalområdet.

- Det hele er lidt mystisk, for hun er ret dårligt gående. Så hun kan vel egentlig ikke være nået særligt langt. Men det er jo ikke lykkedes for hverken os eller politiet at finde hende i 28 timer, siger Charlotte Qvist, der især er bekymret over, at farmoren formentlig ikke har fået noget at spise i over et døgn.

Hun beskriver sin farmor, Ninna Petersen, som:

79 år gammel, alderssvarende af udseende, 160 centimeter høj og almindelig af bygning. Kvinden har kort, mørkeblond pagehår, som er sat til side med to spænder. Hun er iført en sort nederdel, en mørkeblå kort sejlerjakke, nylonstrømper og lyse, flade snøresko. Desuden bærer hun briller.
Med sig har hun formentlig to større håndtasker.

Har du set 79-årige Ninna Petersen, bedes du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 1-1-4.

 

Dagens Gossip